tineretiris.ro Tommy Nelson 2010-2011 Si cei doi... Izbaveste-ne de cel rau

Seri de tineret - Biserica Iris

Sesiunea 5
Standardele şi temelia lui Hristos
Postat în 13.07.2009

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerSesiunea 4 - Împărăţia lui Hristos
Postat în 25.06.2009

Ascultă predica lui Marius Cruceru din 24 mai - Biserica Iris, ClujContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerConcert John Schlitt în Cluj-Napoca
Postat în 20.05.2009Concertul va avea loc in data de 15 iunie 2009 la Casa de Cultura a Studenţilor din Cluj-Napoca, P-ţa Lucian Blaga (ex P-ţa Păcii), Nr. 1-3.
În deschiderea concertului va cânta trupa Aercurat iar apoi John Schlitt va concerta live, cu o trupă de instrumentişti din Suedia.

Mai multe detalii AICI


Sesiunea 3 - Religia şi neprihănirea
Postat în 15.05.2009

Ascultă predica lui Marius Cruceru din 26 aprilie - Biserica Iris, Cluj

Sesiunea 2 - Legea lui Hristos
Postat în 04.04.2009

Vizionează interviul realizat cu ajutorul tinerilor din Biserica Baptistă nr.1 Mănăştur legat de tema serii de tineret.Ascultă predica lui Marius Cruceru din 22 martie - Biserica Iris, Cluj


Vă invităm la Sesiunea 2!
Postat în 19.03.2009

Dacă un lucru nu este interzis în Scriptură, poate fi făcut? Care sunt NU-urile lui Dumnezeu, ca să ne putem feri de pedeapsa Lui şi care sunt DA-urile Lui, ca să ştim cum putem să Îl mulţumim?

Duminică, 22 martie 2009, ora 18.00, împreună cu Marius Cruceru, vom încerca să să înţelegem “limitele neprihănirii lui Dumnezeu”. Vom încerca să descoperim cum putem trece de la respectarea unor reguli, la curăţirea autentică a celor mai ascunse gânduri.

Dacă aveţi întrebări pornind de la această temă, pe care aţi dori să i le adresaţi fratelui Marius Cruceru, vă rugăm să le trimiteţi pe adresa contact@tineretiris.ro până sâmbătă, 21.03.09. Răspunsurile vor fi incluse in mesajul de duminică sau afişate pe website, de la caz la caz.


Sesiunea 1 - Fericirea în viaţă şi în lume
Postat în 06.03.2009

Ascultă predica lui Marius Cruceru din 22 februarie - Biserica Iris, ClujGăseşti AICI şi materialul scris: "Fericirile. Despre rânduiala răsturnărilor, Matei 5:1-12" de Marius Cruceru
A apărut cartea "Izbăveşte-ne de cel rău."
Postat în 20.02.2009

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că a apărut cartea de Ravi Zacharias "Izbăveşte-ne de cel rău. Restaurarea sufletului într-o cultură care se dezintegrează". Cei interesaţi o pot procura de la librăria Kerigma AICI.

Bine ai venit la un nou început!
Postat în 19.02.2009

A fost numită "Platforma program a Împărăției". Reprezintă în jur de două mii de cuvinte care au schimbat radical lumea în care ne aflăm. Un text scurt de cîteva pagini, dar care conține atît de multe tensiuni și paradoxuri. Ne promite fericirea prin suferință, ne cere să fim buni, arătându-ne răi, ne cere mult mai mult decît împlinirea Legii, demonstrându-ne că este imposibil, ni se cere să fim în lume, dar înstrăinați cu totul de ea, ne desființează pentru a ne putea înființa.

Predica de pe munte ne răspunde, ca orice sistem filozofic la întrebările fundamentale ale ființei umane, cine sîntem, de unde venim, care ne este scopul în viață, care ne este scopul dincolo de viață, cum anume am putea fi fericiți?

În prima sesiune vom trata primele versete din predica de pe munte - Matei 5:1-16 - și vom încerca să răspundem la câteva întrebări: Este posibilă fericirea între oameni şi în lume? Care este promisiunea pentru fericire din partea lui Cristos? Creştinismul este plin de paradoxuri, aşa cum spune Chesterton. Fericirea oferită de creştinism este paradoxală: ţine cu totul de om şi depinde cu totul de Dumnezeu.

Sesiuni Predica de pe Munte

Acasă
Viziune
Programă
Arhivă
Contact
2009 © Serile de tineret Iris - Toate drepturile rezervate